Kleopatra Plajı -Sedir Adası Tekne turu


sedir adası tekne turu

Kleopatra Plajı Tekne Turu diğer adı ile Sedir Adası Tekne Turu bir diğer katılmanız gereken turlarımızdan. Kleopatra Plajı‘nda bulunan kum, dünyada sadece 2 yerde mevcuttur. Organik kuma sahip bu plajın bir benzeri de Kızıldeniz‘de bulunmaktadır. Farklı bir kum. Üzerinde yürüyünce ayaklarınıza masaj yapılıyor gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Denizin içerisi de aynı kuma sahip.  Bu kumun farkı ise organik olması; yani doğal koşullarda oluşması. Buradaki kum çakmak ile yanabiliyor. Olağanüstü bir güzellik, gerçekten doğa harikası bir yer burası. 

  • Turkuaz yeşili denizi ile muhteşem bir güzellik.  Adada ayrıca gezilmesi gereken 2500 kişilik tarihi bir tiyatro ve  2 tarihi kilise de  mevcuttur. Kısacası Marmaris'e geldiyseniz Kleopatra plajı tekne turu yani diğer adı ile Sedir Adası tekne turu mutlaka katılmanız gereken bir tur.


Adaya giriş kartınız yoksa Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 20 TL giriş ücreti alınmaktadır. Biletleriniz teknemizde verilmektedir. (Adada ücretsiz şezlong ve duş imkanı mevcuttur) . 

Merak etmeyin www.marmariavantaj.com internet sitemizden biletinizi alırsanız giriş ücreti fiyata dahil .

Kleopatra plajı tekne turu, Teknemiz sabah saat 10:00 ‘ da Çamlı köyünden kalkmaktadır. Burası Marmaris‘e yaklaşık 20 km uzaklıktadır. Ücretsiz servislerimiz otelinizden saat 09:00-09:30 arası alarak Çamlı Köyüne götürmektedir.

kleopatra plajı tekne turuKleopatra Plajı / Sedir adası tekne turu için teknemiz 10:00 da Çamlı köyünden kalktıktan sonra ilk olarak sedir adası ‘na uğramaktadır. Burada 3 saat muhteşem bir vakit geçireceksiniz. Bu özel kumu burada göreceksiniz. Doya doya denize girecek, adada bulunan tarihi 2500 kişilik tiyatroyu ve kiliselerin kalıntılarını görebileceksiniz. Daha sonra fiyatımıza dahil olan öğlen yemeğini teknemizde yiyeceksiniz. Kleopatra plajı tekne turu yemek hitamında sizleri yine en güzel koylardan biri olan İncekum ‘ a götürecek . Burada da 30 dakika yüzme molası verilmektedir

Daha sonra hava şartlarına bağlı olarak Fenerli adasına intikal edilecek ve burada da yine yarım saat denize girebileceksiniz. Tur daha bitmedi...

Fenerli adasından sonra bölgeniz en güzel koyu olan Lacivert Koyda da yüzme molası verildikten sonra kalktığımız yer olan Çamlı köyüne geri döneceğiz. Yine ücretsiz servislerimiz ile sizleri otelinize tur sonunda tekrar bırakacağız. 

FİYATA DAHİL OLANLAR:

  • Marmaris içinden tekne kalkış yeri olan Çamlı köyüne servis hizmeti
  • Öğlen yemeği  
  • Adaya Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın aldığı giriş ücreti
  • Tur sonu tekrar servislerimiz ile Marmaris ‘ de kaldığınız otelinize geri intikal
  • Tur boyunca sigorta ve rehberlik hizmetleri


Kleopatra plajı tekne turu diğer adı ile Sedir Adası tekne turunu bu fiyata kaçırmayınız…

Yorumlar